T-Workx

Succesvol teamwork en verbindend leiderschap


Twitter LinkedIn Blogger Slideshare Google+

Het bedrijf T-Workx

T-Workx is een trainings- en coachingsbureau voor teamontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling. T-Workx is gespecialiseerd in het bouwen van succesvolle teams die resultaatgericht, klantgericht en zelfsturend zijn. Ondernemende en slagvaardige teams die het verschil maken.

Teamwork en leiderschap

T-Workx laat teams, medewerkers en leidinggevenden beter functioneren, samenwerken en presteren. Door training en coaching op maat. U krijgt resultaatgerichte, klantgerichte en zelfsturende teams die optimaal samenwerken en goed presteren. Uw organisatie wordt daardoor doelgerichter, flexibeler en sneller. Medewerkers en leidinggevenden werken met plezier samen.

Thijs Koevoet

T-Workx is het bedrijf van Thijs Koevoet: “Mijn passie is het ontwikkelen en stimuleren van mensen en teams. Om het beste eruit te halen en het werk plezierig en uitdagend te maken. Op basis van jarenlange praktijkervaring en wetenschappelijke inzichten heb ik mijn eigen aanpak ontwikkeld voor het bouwen van succesvolle teams en het versterken van persoonlijk leiderschap. Ik werk vanuit de overtuiging dat het succes van organisaties wordt bepaald door het persoonlijke succes van de mensen die er werken. Mensen die tevreden en gemotiveerd zijn en zich betrokken en gewaardeerd voelen, presteren immers beter.”

Onze klanten

T-Workx werkt voor dienstverlenende organisaties in de volgende sectoren:

 • Gezondheidszorg
 • (Semi-) overheid, non-profit en onderwijs
 • Financiële en zakelijke dienstverlening
 • Sales, service en ICT
 • Horeca, recreatie en toerisme

Wij hebben managers, medewerkers en teams getraind en gecoacht van o.a. St. Lucas Andreas ziekenhuis, zorgorganisatie Diafaan, zorgorganisatie Savant, Thuiszorg Rotterdam, Thuiszorg het Friese Land, zorginstelling Ruimzicht, zorgorganisatie Vreedenhoff, ’s Heeren Loo, Philadelphia, Meander, Sensire, en diverse andere organisaties zoals callcenterbedrijven en verkoopteams van salesgerichte bedrijven. T-Workx is als trainer verbonden aan verschillende opleidingsinstituten zoals Kiwa Training, Studiecentrum Bedrijf en Overheid (SBO) en Zorgmarketingplatform. Daarnaast heeft Thijs Koevoet als verkoopmanager, teamleider en vakspecialist veel ervaring opgedaan bij verschillende organisaties in meerdere sectoren op het gebied van leiding geven en project- en teamgericht werken.

Onze partners

Wij werken in voorkomende gevallen samen met experts uit ons netwerk:

 • NOBCO Orde van beroepscoaches
 • NVO2 Duurzaam talentontwikkeling
 • HRM College
 • Management Talent
 • Indora Managementadvies
 • Zorgmarketingplatform

T-Workx is aangesloten bij NOBCO

De NOBCO is de Nederlandse orde van beroepscoaches: "NOBCO coaches zijn vakspecialisten, hebben zich gecommitteerd aan de NOBCO beroepscode en investeren in de verdere professionalisering van het coachvak."

Nevenactiviteiten

Naast mijn werk voor T-Workx ben ik fervent sporter en jarenlang werkzaam geweest als trainer/coach van verschillende soorten sportteams op verschillende prestatieniveaus.

Aan de slag!

Wilt u meer informatie of snel aan de slag, neem dan contact op. Wij zijn u graag van dienst!

Neem direct contact op06-16897775

T-Workx is een trainings- en coachingsbureau voor teamontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling.

Building Better Teams!